Chcesz wgrać Androida plus WM czy Androida, a może WP7 i Androida?
Chcesz wgrać Androida plus WM czy Androida, a może WP7 i Androida?
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
Chciałbym samego androida, jako główny system bez windowsa, SPL mam takie jak podałem i z takim miałem telefon Radio to 2.15.50.14
Prosiłbym o polecenie jakiegoś androida dla HD jak najszybszego i stabilnego także żeby był funkcjonalny czytałem że gingerbread jest dobry ale jak jest lepszy to poproszę też wszystko co do niego potrzeba (do zainstalowania) i króciutki prosty opis, dzięki z góry
EDIT: mam hspl 2.08 i wgralem już wg któregoś poradnika z xda-developers MAGLDR 1.13 i nie rozumiem kompletnie co dalej..? pomoże ktoś? włączam telefon i odrazu po logu "Era możesz więcej" wywala mi menu MAGLDR i na 1 miejscu mam boot WPH - wyskakuje "WPH is not installed" dalej pełno innych opcji i sam już nie wiem co teraz zrobić czy nic nie spierniczyłem i można nadal wgrać androida?
EDIT nr.2: bardzo proszę o szybką pomoc bo nie wiem zupełnie ile mi zostało baterii miałem fulla ale nic nie idzie żadnym sposobem, stoje na MAGLDR i kompletnie nie wiem co dalej robić nie wiem jakiego roma wgrać i jak to zrobić?
Ostatnio edytowane przez piekarek ; 25.12.12 o 13:05
dziś wieczorem próbowałem coś porobić i chyba padła bateria telefon zgasł na włączonym bootloaderze podłączyłem pod ładowarkę odpala mi tylko dioda pomaranczowa ladowania na 1-2 sekundy czyli przelatuje splashscreen ERY i wywala MAGLDR i na tym koniec. Czy to bateria padła czy telefon już na śmietnik? nie wiem co już z tym robić nie ma w necie ŻADNEGO działającego mi HD2 toolkita i nie moge nic zrobić nie mam ani WPH ani androida i stoje z tym hspl2.08 i magldr i nigdzie pomocy znaleźć nie jestem w stanie a siedze już cały dzień, jakieś rady? uratuje jeszcze ten telefon?