[quote author=rezus link=topic=269.msg7189#msg7189 date=1315299640]
mozesz wytluamczyc Nam czym sa 'wodotryski' i jaka jest roznica Sense w androidzie PRJ desire a tym obecnym w Winie 6.5 ?

Mysle ze Nie tylko mi to bedzie potrzebne w tym temacie , napewno innym nowym osobom tez sie przydadza te informacje
[/quote]

Mówi się, że obrazek jest warty więcej niż tysiąc słów... YT jest pełne filmów, które składają się z tysięcy obrazów, wobec czego nie wiem czy jest sens tracenia mojego czasu na czcze pisanie, jak i Twojego czasu na czytanie moich czczych wypocin

Sense z WM i z Androida jest zupełnie różne - to różne systemy o różnych możliwościach i nawet palecie kolorów. Wpisz proszę na YT w wyszukiwarkę "Prezentacja Sense HD2", później "Prezentacja Sense Desire" (takie jest w buildzie PRJ)... a jeśli będziesz chciał zobaczyć "wodotryski" których nie ma w tych dwóch pierwszych, to wpisz "Prezentacja Sense Sensation", albo chociaż &quotesire vs Desire HD".

Masa tych rzeczy, to mówiąc kolokwialnie pierdoły - np. to, że podczas rozmowy telefonicznej górna belka z ikonami w DHD jest podświetlona na zielono, a w Desire nie jest.
Rozwodzenie się nad tym wszystkim nie ma najmniejszego sensu... zwłaszcza, że mając HD2 możesz poczytać i wgrywać po kolei romy z każdego urządzenia z wyżej wymienionych i oglądać różnice pomiędzy nimi.

Są i tacy, którzy w ogóle instalują romy bez Sense, gdyż są szybsze, a na tych konkretnych widgetach od HTC nie każdemu musi zależeć... różnie bywa

A na zakończenie:
[quote author=rezus link=topic=269.msg7189#msg7189 date=1315299640]
jeszcze mysle nad Winem 7 - co o nim myslicie ?
[/quote]
Że to wątek dotyczący Androida w NAND
Mnie odstrasza od WP7. Posiadając Leona nie wgrałem go ani na chwilę... ale wiem, że kolega Szakus śmigał na nim całkiem długo... o gustach się nie dyskutuje - sprawdź, przekonaj się, wybierz