Często sam się wyłącza(np podczas rozmowy) Czasem są problemy z włączeniem się(>logo>MAGDLR> i w kółko) a ostatnio nie chciał "żyć" bez ładowarki,bez podpiętej łądowarki widać tylko samo logo i w kółko.
Często sam się wyłącza(np podczas rozmowy) Czasem są problemy z włączeniem się(>logo>MAGDLR> i w kółko) a ostatnio nie chciał "żyć" bez ładowarki,bez podpiętej łądowarki widać tylko samo logo i w kółko.
Coś takiego. Jakieś 20 PLN. Jednak, żeby to naprawić, trzeba zdjąć blaszkę z CPU/GPU i tego typu rzeczy, włożyć to pod stół lutowniczy, odlutować stary układ, dolutować nowy. Trochę to kosztuje, i nie wiem czy jest opłacalne...Kod:http://www.parts4repair.com/power-ic-for-htc-hd2-hd7-desire-nexus-one/
Don't worry, don't cry - get bike and fly!
Dartmoor Hornet 2012 16' coming soon!
Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.
W dobrym serwisie GSM - najlepiej iść do konkurencyjnego tego największego (taniej będzie) i to zrobią, za ile? Nie wiem. Nie wiem czy warto.
Taniej będzie kupić nową płytę Gł.
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
a nowa płytę gdzie i za ile można kupić
Gdzie - szukaj
Za ile- do 150 pln :P
Mam na sprzedaż HD2 którego oddam za 250 złotych z przetartą taśmą flex, ale płyta zdrowiutka
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
hmm jak do 150 to jeszcze nie tak źle, ale... Może to wina softu(WIndows Phone 7.8)? Jest możliwość przywrócenia tel do stanu fabrycznego z windows mobile ?Jeżeli wtedy by nie zadziałał to lipa.
Czy bez problemów włącza się bootloader?
tak...
Więc to na 100% wina software. Task29, wgraj na nowo Magldr i WP7.8
Jeżeli to prawda to będę cię całował po stopach
Jutro wezmę się do roboty tylko że zamiast WP wgram andka na NAND, jakiego androida polecicie na HD2 (4.1, i aby bateria trzymała mu z 11h)?