Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Mieszany widok

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    Nokia N9 16 GB
    Rom
    MeeGo 1.2 Harmattan PR1.3
    Radio
    Grające x)

Odp: Komunikacja z PC

Witam.
    Mam problem tej samej natury tyle, ze mojego hd2 nie da sie wgl zsynchronzowac z komputerem. Urzedzania nie wykrywajasiebie nawzajem, a telefon tylko sie laduje. Czy wymienienie wejscia zalatwi ta sprawe?
    Jesteś głodny, pijesz wodę, nie robisz się pełny - co trzeba zmienić? Sposób.
    Jaki masz system na telefonie?
    Jeżeli Android - nie zsynchronizujesz tego... to jak kazać krzyżować się kaczce z kotem.
    Po podłączeniu, po spuszczeniu paska notyfikacji będzie opcja nazwana - tylko ładowanie, zmień na dysk zewnętrzny.

Jeżeli Windows Phone (sic!), zainstaluj Zune.

Jezeli Windows Mobile, skasuj sterowniki, restartuj komputer i wgraj je jeszcze raz.

Junior Member [Jr Member]
    Słuchawka
    HTC HD2

kupiłam go z wgranym androidem, lecz nie łączył się i nie działał mi w ogóle internet, więc zmienilam na stockowy rom 3.14, ale nawet spolszczenia nie mogłam wgrać ponieważ telefon nie łączy sie z żadnym komputerem (mam ich 3 w domu i każdy na innym systemie), po prostu sie tylko ładuje i nie wykrywa żadnego połączenia z komputerem, tak samo jest na odwrót. Zmieniałam w ustawiniach, ale dalej tak jakby kabel wykrywał za ladowarke (podpinałam też różne kable, ale wciaż to samo). Nie mam pojecia co może być przyczyną takiej sytuacji, a przeczytalam wiele wątków o problemach z synchronizacja

Junior Member [Jr Member]
    Słuchawka
    HTC HD2

skasowalam, mam win 7, vista, xp. Jak odinstalowalam je to przy podlaczeniu do komputera powinno sie cos pokazac, a tu nic,

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów