Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Widok wątkowy

Senior Member [Jr Member]
    Słuchawka
    Htc
    Rom
    MIUI JB

Odp: "proces com.google.process.gapps został zatrzymany" o co chodzi?

Raczej nie. Dziwne że masz problemy z zasięgiem. Jeżeli chodzi o zasięg sieci to zmień tryb 3g na gsm bo może masz po prostu słaby zasięg a co do wifi to u mnie jest ok nawet przez kilka ścian po drodze.
    Generalnie za wszelką komunikację telefonu ze światem odpowiada radio rom i tu pytanie jakie radio masz wgrane? Ja mam 2.15.50.14 czyli najnowsze dostępne.
    Spróbuj jeszcze pokombinować z ustawieniami wchodząc za pomocą kodu *#*#4636#*#*
    Edit: właśnie doczytałem że problemy z WIFI masz od zakupu telefonu. Być może to uszkodzenie mechaniczne tj pozaginane blaszki od anten w środku telefonu co skutkuje brakiem styku z antenami które zintegrowane są z zewnętrzną obudową?
    Tak to wygląda w środku:

Do każdego z tych złotych punktów po złożeniu telefonu dotyka złota sprężynująca blaszka znajdująca się na płycie głównej telefonu (nawet widać wgniecenia) zagięcie lub urwanie jednej z nich skutkuje drastycznym spadkiem zasięgu. Sprawdź czy twój telefon ma plomby na śrubach i czy nie ma śladów rozbierania telefonu.
    Ostatnio edytowane przez fyme ; 06.06.13 o 21:46

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów