Pieta achillesowa wszystkich smartow raczej
Pieta achillesowa wszystkich smartow raczej
Szczególnie HTC to odczuwa
Wysłane z Asus Iconia B1
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
po roku czy dwoch i tak wszystkie schodza na psy, gorzej ze teraz w modzie sa baterie "wbite" w obudowe :P
Często powoduje to problem, chociaż Apple i Nokia znalazły złoty środek
Wysłane z Asus Iconia B1
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Fizyki nie oszukasz - wielki ekran o wysokiej rozdzielczości + mocarny hardware muszą mieć apetyt na prąd. Z kolei wielkie baterie są duże i ciężkie. Trzeba znaleźć idealną proporcję pomiędzy wielkością baterii (fizyczną), a wymiarami całego telefonu, aby ludzie go kupili. Nie twierdzę, że htc już znalazło taką proporcję, ale jest na dobrej drodze i seria One faktycznie potrafi zadziwić pod kątem czasu pracy pomiędzy ładowaniami.
Wysłane z mojego HTC One za pomocą Tapatalk 4
OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
"Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".
No trzeba to jakos rozwiazac, wiekszosc zmienia telefony co dwa lata albo i rzadziej, jak umowa, pomijam testerow i innych. Juz i tak ciezko bylo mi namiawiac rodzine na telefony ktore co noc/dwie trzeba ladowac
wiadomo, postep czegos wymaga ale czas pokaze, tempo rozwoju mamy w ostatnich latach spore (i nie mowie o kilku a wiecej )
Przyjmijmy ze zmieniasz telefon jak ja, co rok - w takim razie bateria rok musi trzymać przyzwoicie
Wysłane z Asus Iconia B1
Powiem tak, z ludzi ktorych znam malo kto zmienia telefony co rok, 2 albo rzadziej
Siemanko
Eloszka
Szukam coś, ala ta darmowa bijatyka. Ma ktoś coś? Pisać PW.