Toć WP to ładny system i jak w przypadku Nokii, narzędzia HTC powinny być piękne i pasujące do UI... Nie jak na Mozarcie skopiowane z Androida :|
Tak, wysłałem to z Lumii i tak, uwielbiam ten system.
Toć WP to ładny system i jak w przypadku Nokii, narzędzia HTC powinny być piękne i pasujące do UI... Nie jak na Mozarcie skopiowane z Androida :|
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
No dobra masz racje ale niektórzy np. pan Mietek z Krakowa kupi sobie takiego HTC który ma super-zabezpieczenia a nie che stracić gwarancji i nie umie ściągnąć S-ON to co ma zrobić? ok ale nie ważne można zamknąć temat
Chodzi mi o narzędzia w sklepie Windows no to zamkne będąc na PC
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
Dla mnie lumia też świetna
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez kinx ; 29.03.17 o 19:26
Proszę cię! Lumia to był straszny niewypał. Jest projekt nowej Nokii. Nie jestem na bieżącą z nokią, Microsoft chyba sprzedał tę markę tak? Jak widziałem parametry i cenę nowej nokii to nic nadzwyczajnego. Raczej nie będzie żadnego wejścia, co najwyżej kupią to ludzie z sentymentem do marki... Przy czym jest to już moim zdaniem zupełnie inna marka, niemająca nic wspólnego z tamtą Nokią, która kiedyś była niezastąpiona
Myślę, że warto o tym poczytać http://bez-parabenow.pl/jak-zadziala...szczone-wlosy/