[OT On]
Mhm... Może byś go tak namówił na robienie dystrybucji Androida?
Czekam na coś w stylu PRJ, tyle że z wywalonymi aplikacjami pokroju Flickr, Friend Stream, Facebook etc...
No i gdyby jeszcze była wyższa wersja androida... miód
[OT Off]
[OT On]
Mhm... Może byś go tak namówił na robienie dystrybucji Androida?
Czekam na coś w stylu PRJ, tyle że z wywalonymi aplikacjami pokroju Flickr, Friend Stream, Facebook etc...
No i gdyby jeszcze była wyższa wersja androida... miód
[OT Off]
Don't worry, don't cry - get bike and fly!
Dartmoor Hornet 2012 16' coming soon!
Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.
[quote author=Vinrael link=topic=332.msg7547#msg7547 date=1317579541]
Jednak gdyby rzesze fanów poprosiły by go o nowy wypiek...
Mogę być pierwszym, w sumie to był najlepszy WM, jakiego miałem...
[/quote]
Powiem tak, wypieki Artura są chyba narazie najlepszymi polskimi ROM-ami jakie dotychczas miałem, choć chętnie jeszcze bym coś nowego zobaczył
[OT on]
trudno "gotuje się ROM-y na WM? Chętnie bym spróbował, choć nawet nie mam pojęcia jak to może wyglądać.
[OT off]
[OT On]
Na forum i na blogu (albo się pomyliłem i na XDA) możesz znaleźć kuchenkę Bysia na której gotuje ArturN. Poszukaj, poczytaj...
[OT Off]
Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.
[quote author=Vinrael link=topic=332.msg7564#msg7564 date=1317650532]
[OT On]
Na forum i na blogu (albo się pomyliłem i na XDA) możesz znaleźć kuchenkę Bysia na której gotuje ArturN. Poszukaj, poczytaj...
[OT Off]
[/quote]
Zobaczymy, spróbujemy ^^
Jak OT leci to i ja ON
Pomyśleć można - ale nad Androide'm, windows jak arturos napisał - system umarł. Pozdrawiam![]()
[quote author=rceglarek link=topic=332.msg7541#msg7541 date=1317554684]
Cześć Artur!
Na ekranie odblokowania jest godzina i data, no i tu jest pies pogrzebany. W dacie zamiast "paź" jest "pa[]". Jest to z deka denerwujące, czy jest na to jakiś sposób?
[/quote]
czy ktoś znalazł na to sposób, ROM jest świetny i nie chce go zmieniać ;P
Spróbuj w ustawieniach języka zmienić na Polski (Polski).
[quote author=Vinrael link=topic=332.msg8088#msg8088 date=1320087956]
Spróbuj w ustawieniach języka zmienić na Polski (Polski).
[/quote]
To nic nie zmieniało ;P Poprstu na chama usunąłem LockScreen'a ArturaN i wgrałem nowy ^^
A ja mam taki problem. Jak wlacze aparat i ustawiam zeby flesz byl od razu wlaczony to ten flesz nie dziala dopiero gdy robie zdjecie to wlaczy sie ale tylko na ten moment robienia zdjecia. Macie jakis pomysl co zrobic zeby aparat z fleszem dzialal od razu?
[quote author=bocian link=topic=332.msg8176#msg8176 date=1320397189]
A ja mam taki problem. Jak wlacze aparat i ustawiam zeby flesz byl od razu wlaczony to ten flesz nie dziala dopiero gdy robie zdjecie to wlaczy sie ale tylko na ten moment robienia zdjecia. Macie jakis pomysl co zrobic zeby aparat z fleszem dzialal od razu?
[/quote]
Po pierwsze interpunkcja się kłania ;P A po drugie to normalne, tak przynajmniej wydaje mi się, jest w każdym aparacie![]()