I to jest właśnie największą zaletą tego telefonu :-)
Obecnie nie ma na rynku innej słuchawki, która oferowałaby taką różnorodność platform, które obsługują ten HardWare... pisałem (i nie tylko ja) o tym wielokrotnie - zamiast przekreślać od razu całego HD2, ponieważ nie ma jakichś funkcji, albo coś Ci się nie podoba w oryginalnym oprogramowaniu - możesz wgrać sobie coś innego i poznać swój telefon na nowo... na przykład właśnie dzięki zainstalowaniu Androida, a ostatnio również WP7 w NANDzie
Dobrze, że ogólnie - z tego co widzę - zmieniłeś trochę swoje podejście do kombinowania z zawartością Leosia :-) Co prawda, przez pisanie "MS mobile badzieW" sam się dodatkowo nakręcasz anty-windowsowo, ale - tak samo jak zainstalowanie czegoś innego - jest to Twoje prawo :P
Jak też już zdarzyło mi się pisać - osobiście kolejnej, po i900 słuchawki, szukałem tylko i wyłącznie z WM... no ale de gustibus non est disputandum. Miłego używania Androida.
Jeśli uważasz, że temat jest wyczerpany, a problem z rodzajem zamieszczonego w tytule ROMu został wyjaśniony - daj znać, to zamknę.