Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Odp: Przeglądarka - która najlepsza.

Opera 9.7 jest chyba w ostatnim oficjalnym romie htc. Ja kupiłem nowy hd2 i Opera 9.7 już była, zainstalowałem też Operę 10 i działają niezależnie tylko ta ostatnia nie ma multi-toucha. Zresztą jakiś dużych różnic nie znalazłem.

Gwoli ścisłości to Skyfire nie obsługuje Flasha a jedynie serwery Skyfire streamują treści stron z flashem co nie jest tym samym i działa tak sobie. Oczywiście w Europie w ogóle ten system nie robi.

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    HTC EVO 3D

dla mnie nie ważne było jak tylko że strony były jak na kompie wyświetlane, a mam wrażenie że oceniasz skyfire z androida, bo chciałem zauważyć że działają inaczej, szkoda że już go nie ma
    Zanim zadasz pytanie: BEST HD 2 Android: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=897191

Junior Member

A ja mam (pewnie sie bedziecie smiac) rom 1,48, juz blisko 2 lata i opere 9,7 ktora wystarcza mi i w najbizszym czasie nie bede niczego zmieniala.

Słuchawka
    Iphone 5s

I bardzo dobrze, tak trzymaj, przynajmniej jedna osoba nie narzeka
    http://img827.imageshack.us/img827/2866/spiderew.gif

Słuchawka
    1

No i taka jest prawda
    Była kiedyś taka reklama w której padało hasło "jeśli nie widać różnicy, to po co przepłacać?".

Tutaj ceną upgrade'u romu jest koszt czasu poświęconego na naukę takiej czynności, na ponowne konfigurowanie wszystkiego... koszt stresu, jeśli ktoś tego nigdy nie robił i boi się popsucia swojej słuchawki...

Ja akurat jestem bardzo wyczulony na punkcie wydajności czy to komputera, czy to telefonu... dlatego też stockowy rom zniknął z mojego Leona już w godzinę po zakupie (ponownie dzięki Szakusku ).

Od kiedy więcej korzystam z internetu w telefonie, migracja na Androida i jego przeglądarkę stała się poniekąd koniecznością - na Androidzie po prostu działa to szybciej, lepiej obsługuje strony i jest wygodniejsze. Niestety, na Twoim romie nie jesteś w stanie sprawdzić nawet Androida z SD... ale skoro Opera 9.7 spełnia Twoje wymagania i oczekiwania względem funkcjonowania telefonu, to powraca pytani "po co miałabyś to robić?" :-)

Tak jak powiedział Maniek - dobrze, że chociaż jedna osoba nie narzeka musimy chyba ten dzień zaznaczyć w forumowym kalendarzu 8)
    OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
    Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
    Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
    "Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".

Uprawnienia umieszczania postów