[quote author=Vinrael link=topic=745.msg8965#msg8965 date=1324836134]
@Widget
Po prostu odpowiedziałem. Najprościej, jak się tylko da. Nie wiem, jak da się prościej... Może mi to wytłumaczysz, mistrzu? :S
Nie będę robił za Ciebie całej roboty. Mogę pomóc ale nie wyręczyć. Lecz widocznie jesteś haterem-niewdzięcznikiem. Nic na to nie poradzę.
A na pytanie Ci odpowiedziałem też w przystępny sposób... Podałem możliwe wyjścia. Jednym z nich PRJ Clean Desire... Nawet napisałem, co działa pionowo a co nie... Co jeszcze chcesz?

Tak, wiem. Pohejtować.
[/quote]

Chciałem dowiedzieć się jak zrobić poziomy pulpit a co uzyskałem? Odpowiedź na poziomie ucznia szkoły specjalnej. Zauważ twoj post nie pomógł wcale. Wiem jedynie ze niektóre androidy a to jest dosyć szeroka grupa więc nie pomaga wcale. Nie po to zadaję pytanie na specjalistycznym forum odnośnie konkretnego modelu telefonu żeby dostać odpowiedź tak ogólną że jakbym napisał o tym problemie na forum motoroli v3 to z dużym prawdopobieństwem też by mi to samo napisali. Drugi twój post jakaś tam dystrybucja która w gruncie rzeczy ma prawie wszystko poziome więc może być. Kolego drogi moze teog tego nie wiesz ale jak idziesz do salonu porshe po nową Panamerę to nikt nie wciska ci fiata pandy w wersji exlusiv. W sumie i tu skóra i tu skóra clima też serwis też ale ze porshe ma x-razy więcej koni i wiele wiele innych udogodnien to juz szczegół. padna Panda w sumie lepsza bo sprzedawcy się podoba - swoją drogą chciałbym widziec probe sprzedazy pandy zamiast panamery.

PodsumowywjujacPodsumowując hejtingiem się nie zajmuję zależy mi jedynie na to by ktoś nie traktował mnie jak idioty i odpowiadał rzeczowo. Całość mogłeś załatwić jedynm jednym zdaniem np. niektóre androidy ale nie jestem w stanie przypomnieć sobie które posiadały takową funckje funkcję bo to było dawno. Problem znika i nie ma spinki. Tą sprawę sobie wyjaśniliśmy nie ma sensu dalszego zaśmiecania tematu.

Jezlei kots ktoś by wiedział coś wiecęj niż tylko niektóre androidy to proszę bardzo o podzielenie się swoją wiedzą.