[quote author=Vinrael link=topic=745.msg8965#msg8965 date=1324836134]
@Widget
Po prostu odpowiedziałem. Najprościej, jak się tylko da. Nie wiem, jak da się prościej... Może mi to wytłumaczysz, mistrzu? :S
Nie będę robił za Ciebie całej roboty. Mogę pomóc ale nie wyręczyć. Lecz widocznie jesteś haterem-niewdzięcznikiem. Nic na to nie poradzę.
A na pytanie Ci odpowiedziałem też w przystępny sposób... Podałem możliwe wyjścia. Jednym z nich PRJ Clean Desire... Nawet napisałem, co działa pionowo a co nie... Co jeszcze chcesz?
Tak, wiem. Pohejtować.
[/quote]
Chciałem dowiedzieć się jak zrobić poziomy pulpit a couzyskałem? Odpowiedź na poziomie ucznia szkoły specjalnej. Zauważ twoj post nie pomógł wcale. Wiem jedynie ze niektóre androidy a to jest dosyć szeroka grupa więc nie pomaga wcale. Nie po to zadaję pytanie na specjalistycznym forum odnośnie konkretnego modelu telefonu żeby dostać odpowiedź tak ogólną że jakbym napisał o tym problemie na forum motoroli v3 to z dużym prawdopobieństwem też by mi to samo napisali. Drugi twój post jakaś tam dystrybucja która w gruncie rzeczy ma prawie wszystko poziome więc może być. Kolego drogi mozeteogtego nie wiesz ale jak idziesz do salonu porshe po nową Panamerę to nikt nie wciska ci fiata pandy w wersji exlusiv. W sumie i tu skóra i tu skóra clima też serwis też ale ze porshe ma x-razy więcej koni i wiele wiele innych udogodnien to juz szczegół.padnaPanda w sumie lepsza bo sprzedawcy się podoba - swoją drogą chciałbym widziec probe sprzedazy pandy zamiast panamery.
PodsumowywjujacPodsumowując hejtingiem się nie zajmuję zależy mi jedynie na to by ktoś nie traktował mnie jak idioty i odpowiadał rzeczowo. Całość mogłeś załatwićjedynmjednym zdaniem np. niektóre androidy ale nie jestem w stanie przypomnieć sobie które posiadały takowąfunckjefunkcję bo to było dawno. Problem znika i nie ma spinki. Tą sprawę sobie wyjaśniliśmy nie ma sensu dalszego zaśmiecania tematu.
Jezleikotsktoś by wiedział coś wiecęj niż tylko niektóre androidy to proszę bardzo o podzielenie się swoją wiedzą.