Ty zacząłeś od spinki. Widać to choćby po stylu twojej wypowiedzi (literówki, proste błędy ortograficzne etc.), albo choćby po aluzji, która nie ma właściwie związku, ale nvm.
Odpowiedziałem rzeczowo, że możesz znaleźć sobie takie dystrybucje na XDA, to samo zrobiłby każdy z nas na forum. Nikt jednak nie ma zamiaru Cię wyręczać.
Jeśli chodzi o szkołę - widocznie lepsza moja specjalna (co swoją drogą prawdą nie jest) niż Twoje gimnazjum.
Nie znając człowieka nie wrzucaj mu na to, jakie szkoły ukończył. Może się okazać, że skończył więcej szkół niż Ty, wtedy Ty wyjdziesz na debila.
[quote author=Widget link=topic=745.msg8967#msg8967 date=1324838792]
Jezlei kots by wiedzial cos wiecej niz tylko niektore androidy to prosze bardzo o podzielenie sie swoja wiedza.
[/quote]
Na WM nie licz, jeśli nie wydali czegoś takiego przed wydaniem WP7, to nie wydadzą tym bardziej na martwą już platformę, gdy jest nowsza.
Co do androida - niektóre z androidów z innymi launcherami niż Sense UI może działać w poziomym trybie. Do znalezienia na forum i XDA. Masz poszlaki jak szukać, więc sobie poszukaj.
A jeśli poszedłbym do salonu Porshe, i poprosił o 911 GT3 RS, tylko żeby paliło dwa litry na sto, to sprzedawca by mnie wyśmiał. I odesłał do salonu Fiata z adnotacją - musi Pan kupić Fiata 500 TwinAir. I nie poda Ci adresu i jeszcze pieniędzy na kupno i przywiezienie do domu. Tą samą sytuację masz tutaj.
Nie bądź leniem. Już twój dziecinny hejting zniosę, bo widocznie masz taki poziom intelektualny, spoko. Ale nie zmuszaj nas do robienia czegoś, co możesz zrobić sam. Jeśli ktoś poprosi Cię o definicję słowa "wiatrak", to Ci powie, że równocześnie możesz wejść na wikipedię i sobie definicję tego słowa znaleźć.

Odpowiedz z cytatem