szczerze? to nie wiem czy się nabijasz tym "o co chodzi" czy masz dobry humor czy po po prostu taka kultura u Was i zwyczaje panują na forum. Już wyczytałem że muszę użyć HSPL4 i tam wybrać downgrade do 2.08 HSPL tylko coś wpsomniałeś co źle to chodzi czy są jakieś błędy jak wykonuje się HSPL4? Mój oryginalny soft to 3.14 i 3.03 SPL. Muszę zejść niżej bo chcem zainstalować NAND Andrioida chociaż najpierw spróbuje tego czegoś co tak wszyscy zachwalają na karcie SD...twój dobrze Ci pracuje? Jak jądro podmieniłeś na nowsze w swoim Andku?
[hr]Dodano: [time]Kwiecień 08, 2011, 14:05:01 [/time][hr]
aha i odnośnie tej męskości to wyluzuj...i nie oceniaj kogoś przez jakieś domniemania...masz do czynienia z poważnym człowiekiem a nie jakimś pedałem czy coś w tym stylu. Myślałem że macie wiekszą kulturę na tym forum...niż obrażać kogoś i wnioskować że ktoś jest "ciepły" bo się przejmuje kolorami w telefonie za który się buli 1400zł. Rozumiem że wszyscy na tym forum są na tyle kasiaści że byle problem z HD2 to śmietnik i kupujemy nowynic tylko pożyczyć powodzenia Panie Administrator.
jeszcze coś dodam a mianowicie również należę do grona tych co niczym się nie przejmują i przeważnie na większość rzeczy mają wyjxxx lecz jeżeli się buli ponad 1000zł za coś tam ,to ma się wobec tego jakieś wymagania oraz oczekuje się poprawnej pracy. Chyba że Ty masz inne podejście. O tym nie będę dyskutował bo to każdego indywidualna sprawa....
[gmod]uważaj kolego na słownictwo!!![/gmod]