Nie mógłbym, albowiem gdyż, nie mam tej tapety - na HD2 mam zaparkowany inny system niż WM, z innymi tapetami
Skoro już zgłaszasz reklamację, to imho po ptakach, choć szkoda, że nie mamy okazji zobaczyć dokładnie tego co Ty widzisz z nakierowaniem na to, na co powinniśmy patrzeć - bo szczerze mówiąc ciągle nie do końca wiem, w mojej opinii wyświetlacz HD2 i tak prezentuje grafikę ładniej, niż np. ten w i900 (który z racji systemu również wyświetlał 65k kolorów).
Próbowałem użyć wyobraźni i zastanowić się, co może Ci się wydawać "dziwne" w sposobie wyświetlania grafiki... ale to trochę tak jakbyś w jakiejś zapadłej dziurze bez prądu w afrykańskiej dżungli próbował wyjaśnić "tambylcom" że masz wrażenie, że kiedy przeglądasz maile na ich kontynencie, to pliki ściągają się wolniej, ale nie możesz tego pokazać, bo telefon zostawiłeś w hotelu
Doceniam Twoje starania na drodze do wyjaśnienia nam co widzisz... ale póki tego nie zobaczymy to możemy sobie tak gdybać... i gdybać... i gdybać... i gdybać. Bez żadnych konkretnych wniosków, bo każdy może zwracać uwagę na coś innego![]()
A poza tym, mówi się, że prawdziwy facet rozróżnia raptem kilka podstawowych kolorów, więc całkiem możliwe, że wielu z nas przyjmuje po prostu dobrodziejstwa wyświetlacza HD2 takie jakie są, bez głębszej refleksji na temat tego, czy dane przejście jest wystarczająco gładkie, czy nie... telefon dzwoni, wyświetla maile, można połazić po stronach, GPS prowadzi do celu... nawet jak czasami zobaczę jakieś dziwne przejście (dziwnym trafem) to po prostu przechodzę nad tym do porządku dziennego
Chyba że, tutaj znów u Ciebie jest to wynikiem jakiegoś fizycznego mankamentu, którego nie mając dostępu (choćby w postaci zdjęcia) do Twojego urządzenia nie jesteśmy i nie będziemy w stanie prawidłowo ocenić i zinterpretować.