Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Mieszany widok

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    1

Odp: HTC HD2 - wyświetlanie kolorów

[quote author=radziu797 link=topic=785.msg5126#msg5126 date=1302393655]
    nie chodzi o tapete, tylko o własnie np kontakty. Przecież widać przejścia pomiędzy kolorami. Spójrz na ikony w menu też widać te przejścia a pasek na głównym ekranie? może ktoś jeszcze sie wypowiedzieć kto urzytkuje windows 6.5??
    [/quote]

No tak niestety wygląda Windows Mobile W Androidzie jest to mniej uciążliwe, choć i tak w pewnym stopniu widoczne... Idzie się przyzwyczaić

[quote author=radziu797 link=topic=785.msg5126#msg5126 date=1302393655]
    PS: o jaki link chodziło? ten do profilu na fotosiku? nie można podawać takich rzeczy? czy o co chodziło?
    [/quote]

Można podawać linki, chodzi o formę Regulamin się kłania... a Maniek jest bardzo wyczulony Zresztą ja też 8) Edit: Thx Kasier :-] 8)
    OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
    Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
    Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
    "Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".

Junior Member
    Słuchawka
    HTC HD2

Odp: HTC HD2 - wyświetlanie kolorów

Co to za porady ?!?! Jesli zielonego pojecia nie macie o telefonach to sie nie wypowiadajcie!!!
    Zarejestrowalem sie tutaj tylko dlatego, ze mi nerwy puscily i mam dosc czytania setek bzdur na forach! Z reguly strata czasu na pisanie.
    Sprawny HTC HD2 wyswietla 65 tys. kolorow czyli jest 16-bitowy - nie ma prawa wyswietlac zadnych lini przejscia na zdjeciach! To o co kolega zamiescil wyglada jak stara 256 kolorowa paleta, czyli 8-bit (jak z Amigi). Jesli macie jakies linie na sprawnym telefonie to tylko dlatego, ze zdjecie/tapeta jest kiepskiej jakosci.
    Mam w tej chwili dwa HTC HD2 na stanie - w tym jeden do naprawy z taka sama usterka jak wyzej opisano. Podnienialem plyty glowne i oba ekrany sa sprawne, natomiast jedna plyta glowna generuje zawsze (obojetnie na ktorym ekranie) 8 bitowy kolor i w/w linie.
    Ps. Byl bym wdzieczny gdyby ktos dobrze obeznany wskazal gdzie szukac usterki. Posiadam stacje infra red - moge wykonac reballing czy reflowing chipow. Mysle, ze moze grafika padla. Dodam, ze sprawdzalem piny w gniazdach i sa OK.
    Ps.2 Przed chwila znalazlem cos takiego: HTC HD2 dziala w 256 kolorow gdy jest HardSPL 1.56 a stary ROM, po wrzuceniu [23.10.2009][ROM][PLK][WM 6.5 BULID 21864] eXperience V 7.5 LEO 1.28 problem zniknal
    Ostatnio edytowane przez Perceptron ; 07.11.12 o 01:19

Uprawnienia umieszczania postów