[quote author=al80 link=topic=808.msg5168#msg5168 date=1302608561]
(...)moze ktorys z fixow (wszystkie dzialay wczesniej na 1.47 z radiem 2.04) powoduje takie rzeczy, mzoe zmienilo sie cos /wylączyło w rejestrze ja niestety teog nie wiem ale mzoe ktoś z Was cos podpowie procz HR oczywiscie(to pomoze na 99,%) (...)
[/quote]

I tutaj sobie sam pięknie odpowiedziałeś :-)

W tym właśnie sęk, fixy były robione dla starego oprogramowania, które miało problemy z różnymi rzeczami... w nowszych wersjach oprogramowania są one wrzucone od początku w soft, dlatego ponowne instalowanie takiego fixa generuje problemy - może właśnie takie, jakie wymieniłeś

Skoro już zainstalowałeś te fixy z wcześniejszych oprogramowań, to nie wiem czy samo odinstalowanie tego załatwi sprawę... śmiem przypuszczać że nie i niestety skończy się to dla Ciebie koniecznością wykonania HR i ponownego ustawiania wszystkiego od zera (tym razem pamiętaj jednak o nieinstalowaniu starych fixów ).

Co do programów z karty pamięci - to zależy jakie to są programy... duża część działa, ale bywają wyjątki od tej reguły. AM działa bez problemu. Będziesz musiał sobie porobić w Eksploratorze Windows skróty w Menu Start, ale to pikuś A jeśli coś nie zadziała po HR, to najpewniej wystarczy to przeinstalować (bo np. wymaga jakichś wpisów w rejestrach do prawidłowego działania) i powinno śmigać