Dzieki wielkie za odpowiedz, zakładałem taka możliwość że to ktorys z tych fixow moze to powodowac, tyle tylko ze skoro nie wiem ktore poprawki juz zostaly dodane do nowego 3.14 a ktore nie to troche ciezko bedzie, mozna oczywiscie olac wszytskie fixy nie instalowac NIC ale tam jest sporo fajnych rzeczy ktorych raczej nei ma w 3.14 bo to nie byly chyba aktualizacje ktore w HTC zebrali i wrzucili wszytsko razem w nowy soft 3.14 tlyko to byly bardziej robione takie ułatwienia/poprawki przez ludzi ktorzy sie znaja na rzeczy i teraz bez grzebania w rejestrze ciekzo bedzie dojsc czy cos juz jest czy tego nie ma a tym bardziej cyz akurat w 3.14 spowoduje jakies problemy. Np poprawki jakosci aparatu/kamery albo szybkosci dzialania klawiatury, wyglada na to ze w 3.14 tego nie ma, po zainstalowaniu widac zmiany golym okiem.. ech lipa troche. Moze ktos bedzie wiedzial czy za te objawy czyli NIEAKTYWNY zegar i przyciski dotykowe podczas dzwonienia odpowiada jakis wpis w rejestrze bo mzoe cos wystarczy przelączyc i wszytsko bedzi oki, juz nawet nie jest proplemem ten HR ale bardziej to ze neiwiem ktorego fixa nie moge instalowac bo jak sie okarze ze zadnych to ten 3.14 zamiast polepszy pogorszy mi tylko w stosunku do starego 1.47 :/.
SPYTAM tak, czy jest jakas paczka fixów pod 3.14 , takich ktorych 3.14 na pewno nie zawiera, jakies poprawki, ulatwienia itp, cos co bedzie sprawdzone i nei bedzie sie gryzlo z ostatnim softem od htc?
Aha czyli robie skroty do exekow i powinno byc oki, a jak wyglada sprawa ewentualnej reinstalacji? miales na mysli to ze po prostu instalujac np z kompa AM na hd2 na karcie była by opcja reinstalki zamiast instalki tak??
kontakty kotre mam ze zdjeciami (awatarami) w "kartach kontaktów" jak rowniez smsy przeniosa mi sie przez activesynca i potem po HR z powrotem same wroca jak sie podlacze znow kabelm?
dzieki za pomoc