[quote author=al80 link=topic=808.msg5170#msg5170 date=1302612504]
SPYTAM tak, czy jest jakas paczka fixów pod 3.14 , takich ktorych 3.14 na pewno nie zawiera, jakies poprawki, ulatwienia itp, cos co bedzie sprawdzone i nei bedzie sie gryzlo z ostatnim softem od htc?
[/quote]
To zależy czego konkretnie oczekujesz :-) bo "jakaś paczka jakichś fixów" to może być cokolwiek, z czego niekoniecznie byłbyś zadowolony (np. super-ultra-fix zmieniający brzydkie czarne Sense na słitaśne różowe). Osobiście zawsze stawiałem na customy w moich słuchawkach, ale nie każdy jest do tego przekonany... niemniej jednak, czytając różne przejścia ze stockami na tym forum utwierdzam się w przekonaniu, że podjąłem dobrą decyzję usuwając stocka już w godzinę po rozpakowaniu telefonu
Aha czyli robie skroty do exekow i powinno byc oki, a jak wyglada sprawa ewentualnej reinstalacji? miales na mysli to ze po prostu instalujac np z kompa AM na hd2 na karcie była by opcja reinstalki zamiast instalki tak??
[/quote]
AFAIR do AM sam automatycznie pojawi Ci się skrót po HR. Nie musisz jej reinstalować ani nic z tych rzeczy - zainstalowana AM po prostu jest i sobie czeka... jeśli skrót nie pojawi się automatycznie, to w Eksploratorze Windows przytrzymaj palec na pliku .exe -> Kopiuj -> Wklej skrót (tam gdzie chcesz - a pewnie będzie to \Windows\Menu Start\Programy). Z innymi aplikacjami podobnie, tyle że tutaj na pewno będziesz manualnie musiał robić skróty
kontakty kotre mam ze zdjeciami (awatarami) w "kartach kontaktów" jak rowniez smsy przeniosa mi sie przez activesynca i potem po HR z powrotem same wroca jak sie podlacze znow kabelm?
[/quote]
Czy wszystko przejdzie w trybie AS to nie wiem (choć kontakty powinny - testowałem już to w firmie), ale na pewno SMSy oraz Kontakty z awatarami można synchronizować poprzez MS MyPhone - działa, darmowe, bezpieczne, nie wymaga komputera... czasami się przydaje :-)
Ewentualnie możesz zastanowić się nad np. PPCPimBackup - wrzucałem to już kiedyś na forum, aplikacja zapamiętuje kontakty, smsy, a nawet historię połączeń - co czasami się przydaje![]()