Wiec tak, odinstalowalem BRAK przypadkowych naciśniec, zrobilem SR i jest super bo przyciski dotykowe działają)
Co do drugiej rzeczy (mniej ważnej, bez zegara jesli nic wiecej nie zauwaze to moge sie obejsc) to moge na probe usunac 4x4 ale mowiac szczerze jesli to jedyne rozwiazanie bedzie to pozostane chyba z tym 4x4 bo szczerze mowiac uzywam teog od poczatku tak samo jak 4 kolumny w menu start i wrecz nie wyobrazam sobie 3x3 ani 3 kolumn, 4x4 jest po prostu idealne wg mniewarto tez dodac ze 4x4 i dzialajacy zegra mialem od zawsze ale był to 1.47 a nie 3.14 wiec nie wiem moze do 3.14 jest jakis zamiannik czy cos??
Zalączam spis fixow(i kilku programow), bo było by super jak by sie dalo uruchomic ten zegar bez usuwania 4x4 a jesli nie bedzie takiej iopcji to i tak jestem zadowolony ze te przyciski zaczely dzialac)
Adobe Rader - domyśl.dop do strony.cab
Adobe Reader - pływający tekst.cab
Album - szybsze przewianie poziome.cab
Album - X zamyka go.cab
Aparat - Włączenie funkcji GPS.cab
Aparat - Zdjęcia 2 x lepsza jakość.cab
Audio - maksymalna głośność.cab
AudioBooster - EQ domyslnie wl.cab
AudioBooster - wymuszone działanie.cab
Bluetooth- odb.plików bez potwierdz.cab
Ekran - Wl kalibracji ekranu.cab
Kamera- bitrate(jakość) 4500kbit.cab (nie dał sei zainstalowac)
Klawiatura ekran.- szybsza reakcja.cab
LED - Miganie bez limitu.cab
Manila - Brak przypadk. kliknięć.cab (usunalem)
Manila - Szybsze przewijanie.cab
Manila - Przyspiesz. SMS i Email.cab
Manila - wyłączenie Vsync (szybciej).cab (to mialem ale usunelm bo nie bylem pewien, to ma
przyspieszac synchro z kompem tak???)
Opera - powiększenie cache.cab
Pamięć cache - optymalizacja.cab (miale, wywalilem, moge zainstalowac z powrotem??)
Powiadomienia - Wł opcji -Bateria słaba.cab
Radio FM - dziala bez sluchawek.cab (jest ale nie dziala nawet zanim sie zrobi SR)
Radio FM - zwiekszenie glosnosci.cab
RSS Hub - Powiadomienie po polsku.cab
WiFi - aktywne także w trybie uśpienia telefonu.cab
WiFi - Pierwszenstwo przed GSM.cab
WiFi - włączenie obsługi Draft-n.cab
Zasilanie - złączenie oszczędności energii.cab (nie mam tego ale mzoe warto zainstalowac? warte uwagi czy to tlyko jakies ustawienie wyswietlacza itp co sobie sam moge w opcjach przestawic)
cloudy smssentnotification
sarcys hd2 7460028 superfine camera (nie ejstem pewien ale cos takeigo chyba mam tez pod inna nazwą??)
smaberg White 1 percent battery
PROGRAMY dodane
bysio task manager
galarm 1.50
net cf 3.7
walter.. zoomer
tcpmp v2.0
touchwatch2
htcflashlight
htc cleanram
dialup disabler/enabler
To chyba tyle
dzieki za pomoc, juz jest super a jak by sie jeszcze ten zegar uruchomilo jakos to juz w ogole
pozdrawiam
Smogg- miałem na myśli fixy pomagające w usprawnieniu telefonu, jakies poprawki np do aparatu itp, na rozowo go nie bede przerabial heh