Oj tam reklamę

Uchwyt ciekawy, jedyne do czego można by się przyczepić (a że lubię to robić, więc zrobię to ponownie :P) to ta gumka... Już pomijając względy praktyczne (i estetyczne), to jednak ona też jest przymocowana do osobnego elementu powiązanego z tym przyczepianym do ramy rowerowej na zacisk czy jakieś zatrzaski... Jeśli na jakichś większych wybojach by się to wypięło (jako całość) to nie ma wtedy dla biednego HD2 znaczenia, czy uderzył w ziemię z zabezpieczeniem... czy bez niego

Z drugiej strony - przyklejanie tego na stałe również nie jest najlepszym pomysłem... chociaż kto wie

Nie wiem czy widziałeś jakiś czas temu linki do mojego uchwytu samochodowego (w kwestii przemieszczania się poprawa kondycji nie leży w kręgu moich priorytetów :P)... czasami jak są jakieś duuuże wyboje to aż sam się boję czy ten telefon nie wyskoczy z szyby, nie dostanie rączek, peleryny, napisu SUPER-HTC i nie wyleci przez otwarte okno... na rowerze bałbym się bardziej Tutaj trochę szkoda, że HTC nie dało nam w ramach dodatkowego zabezpieczenia/umożliwienia wymyślenia innych opcji takiej fajnej, małej dziurki na smycz.