Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14
    Junior Member

Odp: Brandowany soft ery

Dziękuję bardzo Jak rozumiem instalacja ma przebiec następująco:
    3.14 T-MO>HSPL4>1.66(z karty)>cab-y z karty>po ponownym uruchomieniu HR>3.14(z PC bez hspl-a)>instalacja spolszczenia z PC>przy ponownym uruchomieniu HR>gotowe

Tylko mam jedno, jak dla mnie, dość znaczące pytanie. Mianowicie, kiedy zainstaluję spolszczenia to przy ponownym uruchomieniu telefonu mam wyjąć baterię, włożyć i HR? Czy jak się sam wyłączy to przytrzymać Vol. up i down? Czy jeszcze inaczej?

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    1

[quote author=maniek9611 link=topic=831.msg5273#msg5273 date=1303286881]
    Patrząc ile ludzi ma z tym problemów, wczoraj postanowiłem sam się przekonać jak to jest wrócić do stockowego romu z customa (jako że od początku jadę na romach gotowanych).
    .
    .
    .
    Swój cenny czas hehehe miałem poświęcić dla testów nowego NANDA (dzięki Smogg) ale myślę, co tam Nandzik poczeka tym bardziej, że jak mi się spodoba to nie będę się bawił w powroty do WM i tak to wyszło.
    [/quote]

Wal się Maniek!
    NANDa miałeś testować a nie jakieś... phi!
    [hr]Dodano: [time]Kwiecień 20, 2011, 15:59:01 [/time][hr]
    [quote author=Wujek Michał link=topic=831.msg5277#msg5277 date=1303296911]
    Dziękuję bardzo Jak rozumiem instalacja ma przebiec następująco:
    3.14 T-MO>HSPL4>1.66(z karty)>cab-y z karty>po ponownym uruchomieniu HR>3.14(z PC bez hspl-a)>instalacja spolszczenia z PC>przy ponownym uruchomieniu HR>gotowe
    [/quote]
    Yup, dokładnie tak jak zrobił Maniek

[quote author=Wujek Michał link=topic=831.msg5277#msg5277 date=1303296911]
    Tylko mam jedno, jak dla mnie, dość znaczące pytanie. Mianowicie, kiedy zainstaluję spolszczenia to przy ponownym uruchomieniu telefonu mam wyjąć baterię, włożyć i HR? Czy jak się sam wyłączy to przytrzymać Vol. up i down? Czy jeszcze inaczej?
    [/quote]

Hmm, nie wiem po co wyjmować i wsadzać baterię... a HR = Power+Vol- + Vol+ więc na jedno wychodzi

Maniek to bardzo ładnie opisał... ale i tak niech się wali
    OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
    Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
    Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
    "Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    Iphone 5s

hehehehehehehehe
    psieplasiam

HR tylko wykonujesz po instalacji PL w romie 3.14
    Jeżeli chodzi o 1.66 wystarczy (ważne) w kolejności zapodać caby zgodnie z numerkami ale wtedy tylko wykonujesz SR.
    http://img827.imageshack.us/img827/2866/spiderew.gif

Junior Member

Kompletna klapa...
    nie wiem co jest nie tak, ale romy w ogóle nie dają się wgrać z karty.
    aktualnie telefon mi się kompletnie zbuntował i nic nie jest go w stanie przywrócić do życia...
    na ekranie jest jedynie wykrzyknik w trójkącie i napis pod nim 'Software update failed. Please try again'
    jak try again to try again z tym tylko problemem, że instalator dochodzi do 1% i kończy pracę.
    próbowałem jeszcze postawić soft z hspl4, ale nie dało rady. zaniosę go chyba do jakiegoś serwisu i poproszę, żeby mi wgrali stockowy rom i nakładkę PL, bo ja już nie mam do tego siły...

Uprawnienia umieszczania postów