Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14
    Junior Member

Odp: kolory wyświetlacza

Witam wszystkich ponownie
    Udałem się do operatora mojej sieci w czwartek 19/05 z moim opisywanym wyżej problemem i poinformowałem go że "robić" to ja a nie mnie
    Pani była wyrozumiała i przyjęła raz jeszcze reklamacje z dokładnym opisem problemu i moim stanowiskiem że chcę nowy telefon lub doprowadzenie obecnego do stanu z dnia zakupu.
    Śledząc na stronie firmy regenersis mój telefon dowiedziałem sie że trafił do nich w poniedziałek (domyslam sie że operator wysłał go dopiero w piątek) a już w środę zostałem poinformowany, że mogę odbrać telefon po powrocie z serwisu (przyznacie że tempo iście ekspresowe). Gdy udałem sie do operatora po mojego "Leona" pan dał mi specyfikacje naprawy z której wyczytałem, że telefon był wnikiliwie, dogłębnie, bacznie sprawdzany, prównywany i testowany i opisywanych przeze mnie problemów nie wykryto. Wku*****y jak nigdy odpaliłem telefon i ku mojemu zdziwieniu kolory były idealne. Cud Cud chciałem wykrzyknąć jednak się powstrzymałem i z ironicznym uśmiechem zabrałem "Leona" i wyszedłem.
    Podsumowując jak dla mnie serwis dał ciała i jakoś cieżko było sie im do tego przyznać. Woleli przygrac głupa twierdząc że to ze mną jest coś nie tak. Pewnie gdybym nie porównał wcześniej barw mojego telefonu z nowym HD2 to siedział bym teraz u okulisty z prośba o diagnozę a tak znowu cieszę się w pełni z mojej zbaweczki.
    Dodam jeszcze że telefon został przysłany w super pudełku serwisowy zabezpieczony jak nigdy wraz z nowiuteńką frotka do czyszczenia wyświetlaca (po pierwszej naprawie tego nie było).

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    Iphone 5s

Frotka do czyszczenia wyświetlacza

Niezłe zadośćuczynienie
    http://img827.imageshack.us/img827/2866/spiderew.gif

Słuchawka
    1

Jeszcze ze 4 reklamacje i dostaniesz resorka, albo breloczek

To prawie jak z jazdą samochodem -> zbieraj punkty, wygrywaj nagrody, 24 = rower...
    OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
    Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
    Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
    "Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".

Słuchawka
    HTC EVO 3D

rotfl no nieźle, na szczęście wszystko skończyło się szcześliwie
    Zanim zadasz pytanie: BEST HD 2 Android: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=897191

Uprawnienia umieszczania postów