...motorola c550(nie mam zielonego pojęcia co się z nią stało) >> siemens cxt70(jak na swoje czasy to kozacki tel był). >> k700i( płyta główna ->game over) >> moto a925(pierwszy dotykowiec/cegiełka, wzbudzał ochy i achy i można było pograć w mortal kombat ) >> se k550i(właściwie to miałem go jakoś równo z nokią ale przegrał gdy zostało postanowione, że zostanie tylko jeden) >> nokia n91(telefon pancernik, mam go do dziś, nie działa klawisz menu, dysk wewnętrzny gniazdo ładowania i kilka innych rzeczy, ale zadzwonić się jeszcze da^^) >> k800i(najmilej wspominany se) >> c702(zgubiony niedawno przez kumpla gdzieś pod berlinem ) >> 5530xm(przyjemny telefonik, o "maluśim" wyświetlaczu, odziedziczyła siostra) >>moto flipout (odziedziczył kumpel^^)
>>> hd2(i wreszcie miejsce pierwsze i jedyne, telefon który przypadł mi do gustu jak żaden inny )

a przed tym były ciekawe wynalazki , ale nie z tej epoki, (cmd-j5, ericsson jakiśtam, sendo, i cośtam jeszcze)
ach te wspomnienia , pierwsze foto telefonem , pierwsze wyraźne foto telefonem , pierwszy filmik telefonem i w końcu pierwszy filmik w 720p ( oczywiście z LEO )

Długa opowieść powstała