Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: start menu

Junior Member

start menu

Siema!!!
    Niedawno dałem się pobawić htc hd 2 młodszemu bratu. To był błąd... zauważyłem że teraz nie mam ikony kontaktów w menu. Wie ktoś jak z powrotem dodać tę ikonę???

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    HTC EVO 3D

Odp: start menu

Nie do końca rozumie co masz na myśli mówiąc menu xD Chodzi ci o ten pasek na dole czy po naciśnięciu start? Jeżeli o pasek na dole to na ekranie home menu>dopasowanie kart ekranu głównego i zaznaczasz kontakty, następuje restart sense i się pojawia, natomiast jeżeli chodzi ci o start to zobacz w explorer windows>start menu>programs i czy masz tam ikonkę HTC_People (jak nie to może ukrył ci plik zmieniając go na niewidoczny) a jak nie to będziemy myśleć dalej
    Zanim zadasz pytanie: BEST HD 2 Android: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=897191

Junior Member

chodzi mi o ten drugi przypadek, sprawdziłem w tym folderze i nie ma tego htc_people, zaznaczyłem " pokaż wszystkie pliki" i też nie ma

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    HTC EVO 3D

Jeżeli masz kontakty na tej dolnej listwie, spróbuj je wyłączyć a następnie włączyć, powinno automatycznie utworzyć ten skrót
    Zanim zadasz pytanie: BEST HD 2 Android: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=897191

Junior Member

ok pomogło, dzięki!!!

Uprawnienia umieszczania postów