Niestety u mnie po wpisaniu flash wyświetlają się jakieś latarki, e-kitty, spb cards itp ale FlashPlayera nie ma, może ma ktoś CAB'a?
Marketplace v1.2.1422.0000.
Niestety u mnie po wpisaniu flash wyświetlają się jakieś latarki, e-kitty, spb cards itp ale FlashPlayera nie ma, może ma ktoś CAB'a?
Marketplace v1.2.1422.0000.
A wpadłeś na to, że my piszemy tutaj o ANDROID markecie?
Już w drugim poście napisałem, że na WM Flash nie działa...[quote author=Vinrael link=topic=1153.msg6458#msg6458 date=1310314958]
Na WM na 99% nie.
Na Androida raczej tak, chociaż sam nie próbowałem
[/quote]
Don't worry, don't cry - get bike and fly!
Dartmoor Hornet 2012 16' coming soon!
Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.
Przed jedną z lepszych decyzji w moim obcowaniu z tą słuchawką, a mianowicie przejście na Androida pół roku temu, szukałem jakiegoś flashplayera dla WM i niestety bezowocnie... niby były wtedy jakieś przeglądarki które radziły sobie z nim lepiej niż inne (nie jestem pewien, czy nie było to uzard czy coś w tym guście)... Ale wiecie jak to jest w życiu - jeśli coś jest raptem trochę lepsze, od czegoś beznadziejnego, to nadal jest to bardzo złe
Android z SD odpala się na najnowszym stockowym oprogramowaniu (3.14/2.15), przełączenie się między systemami to po pierwszym uruchomieniu (które trwa długo) nie jest wybitny problem czasowy... a zyskujesz nieporównywalny komfort używania internetu i flasha w telefonie :-)
OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
"Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".
W Marketplace nic nie znajdziesz!
No cóż, przy WM6.5 trzyma mnie jeszcze Automapa
@Vinrael: w twoim poscie doczytałem o Marketplace, dlatego moje zdziwienie, dziś chyba poprawiłeś ten błąd na android market.
? Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 13:17:20 wysłana przez Vinrael ?
Sądzę, że nie jest trudne przeczytać to, co ktoś napisał raptem kilka postów wyżej... Ale racja, pomyliłem się.
Na następny raz radzę przeczytać cały wątek, bo wyrwane z kontekstu odpowiedzi nie zawsze samodzielnie tworzą prawdę :S
Pozdrawiam ^,^
Don't worry, don't cry - get bike and fly!
Dartmoor Hornet 2012 16' coming soon!
Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.