Vinraelku
:
1. Są różne EVO, jedno, EVO3D wyszło faktycznie niedawno. Inne to EVO4G i to jest już na rynku całkiem długo i dwurdzeniowego procka niestety nie ma... to trochę a'la takie Amerykańskie Desire Z 
Kod:
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/htc/evoshift4g/
2. Teraz ciężej będzie nam wszystkim porównywać cokolwiek do Desire, bo zaraz pojawi się Maniuś z kontrą 
3. Quadrant nie mierzy wydajności dwurdzeniowych procesorów.
4. Tabelka w Quadrancie po zakończonym teście jest tak oderwana od rzeczywistości jak Expose Tuska.
5. To w rzeczywistości nie wynik takiego testu się liczy, ale to jak płynnie działa telefon i czy działa na nim wszystko to co powinno. Choćbyś miał w Quadrancie wynik na poiozmie 10 tysięcy, a Sense by Ci klatkowało to rom byłby do pupy
I odwrotnie - nawet jeśli miałbyś wynik na poziomie 700, a wszystko działałoby super-płynnie, to byłbyś bardzo zadowolony (chyba rom, z którego długo korzystałem na HD2 - Imilka Incredible S 1.1) był w mniej więcej takiej sytuacji - nowsze Sense niż w Desire, sporo jego elementów wrzuconych do RAMu, niespecjalnie wysoki wynik w Quadrancie (na pewno niższy niż ten, który Wy podaliście chłopaki)... a mimo wszystko byłem z niego na tyle zadowolony, że nawet nie myślałem o zmianie i testowaniu innych wypieków.
6. Bądź co bądź powiem Ci, że cieszę się kiedy piszesz na forum jak Ci się podoba ten rom i jak bezawaryjnie chodzi :-) Jest to faktycznie jeden z niewielu wypieków, które można śmiało polecić do długoterminowego i bezproblemowego używania w telefonie.