[quote author=Vinrael link=topic=1181.msg6698#msg6698 date=1312294752]
Nie miej mi tego za złe, po prostu w tej chwili umieram z nudów [/quote]

Oczywiście, że nie mam Też się nudzę i nawet nie zauważyłem "ę" - a pisałem na klawie ekranowej w kompie, bo na chwile musiałem odłączyć ;]

[quote author=Smogg link=topic=1181.msg6699#msg6699 date=1312295653]Proponuję któreś z tych trzech radyjek które wyszczególniłem trochę wcześniej - w zasadzie wszystkie u mnie bezproblemowo się sprawowały i czasami sobie jeszcze między nimi skaczę
[/quote]

Hmm, już sam nie wiem co robić. Jak to wyjaśnić :
Miałem wgrane - kiedyś kiedyś radio 2.15 - te co mam teraz. Wszystko działało również ok. Zmieniłem rom - właśnie u brata iii wtedy zaczął na nim pojawiać się ten problem. A, że akurat rom mi się nie podobał, wywaliłem go. Wracając do mojego poprzedniego problem nagle przeniósł się jak jakiś wirus Mam to teraz na wszystkich romach które zainstaluje.

[quote author=Vinrael link=topic=1181.msg6689#msg6689 date=1312292673]
Nie widzę jakoś przyczyny, która mogła by dawać taki skutek ^.^
Zaniesienie do serwisu, nawet odpłatnie jest trochę bezcelowe - rzecz dzieje się tylko na androidzie, który nie jest oryginalnym systemem, ale na oryginalnym systemie działa więc dla serwisu jest wszystko OK...[/quote]

Dopiero co wrócił z serwisu - ekran wymieniałem

[quote author=Vinrael link=topic=1181.msg6689#msg6689 date=1312292673]Odnośnie sprawy, możesz spróbować sformatować kartę SD, może to tam chowa się jakiś pliczek-wyłączniczek, który to powoduje... Sam w to wątpię, ale warto zawsze spróbować ^,^
[/quote]

Zawsze przyracałem przed odpaleniem swoje pliki,
Teraz wpadłem na to, że może zrobić formata karty, podzielić na partycje i nie przywracać moich plików np. zdjęć, tylko odpalić i sprawdzić :P Jutro rano potestuję, a teraz wracam do lola Pozdrawiam