Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
    Junior Member

S2U2 - samoczynne blokowanie podczas nagrywania filmów

Witam,
    telefon blokuje mi się po 30 sekundach, wcześniej podczas nagrywania filmików mi się nie blokował, ale zainstalowałem S2U2 i samoczynnie blokuje mi się nawet jak nagrywam filmik, można to jakość zmienić w ustawieniach S2U2?
    dzięki za każda pomoc!

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    1

Odp: S2U2 - samoczynne blokowanie podczas nagrywania filmów

Można. Musisz dodać wyjątki (w S2U2) - wybierasz tam dane programy podczas działania których ekran nie będzie się blokował. I gotowe :-)
    OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
    Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
    Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
    "Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".

Junior Member

dzięki,
    a można zrobić tak, żeby to blokowanie działało tylko na ekranie "dziś" - strona główna z pogodą?

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    1

Oryginalna blokada też tego nie ma. To w sumie dosyć niebezpieczne przy dotykowcach - np. jeśli przypadkowo wkładając telefon do kieszeni wejdziesz do menu, albo uruchomisz dialer - to ma się nie blokować? Później wystarczy kilka kroków z takim telefonem w kieszeni i cała książka telefoniczna obdzwoniona ^_^

Możesz dodawać masę wyjątków, ale najlepiej jest dodać tylko te programy, o których wiemy że podczas pracy mają pewne stany "dotykowej bezczynności" - czyli powiedzmy taka kamera, kiedy kręcimy filmik telefonem, taka przeglądarka internetowa w miejscu ze słabym zasięgiem... Ale ustawienie blokowania tylko i wyłącznie na główny ekran przy świadomości jak łatwo ten ekran opuścić w tym telefonie według mnie nie jest najfortunniejszym rozwiązaniem
    OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
    Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
    Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
    "Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".

Uprawnienia umieszczania postów