[quote author=gRRuby link=topic=1265.msg7106#msg7106 date=1314706923]
Informacja jest w prostym angielskim, a nie w ugrochińskim.
[/quote]

Ja ten post całkowicie zrozumiałem, weź pod uwagę tylko pod uwagę osoby, które nie potrafią posługiwać się nawet podstawowym angielskim.

[quote author=gRRuby link=topic=1265.msg7106#msg7106 date=1314706923]
Myślę, że rolą serwisu powinno być podawanie takich informacji i ich tłumaczenie. Tyle, że serwis powoli zamiera.
[/quote]

Po pierwsze, to nie serwis a forum. Forum tworzą wszyscy użytkownicy, tacy jak ja bądź Ty, a nie jak w serwisie redaktorzy, testerzy etc.
Jeśli twierdzisz, że forum zamiera, myślisz że Twój jeden wątek z podanym tylko i wyłącznie jednym (choć zakodowanym, za co dziękuję) linkiem do innej witryny coś zmieni? Lepiej popracować nad wątkiem, albo chociaż napisać jakiś komentarz, cokolwiek, choćby: "Windows 7 wydany na HTC HD2!". Jeśli twierdzisz, że to taki prosty angielski powinieneś dać sobie radę z przetłumaczeniem tego i napisaniem po polsku, a trwa to sekundy... Chociaż tyle. A nie zganiać na innych :S

Jeśli nie masz czasu przetłumaczyć, a znajdziesz jakiś ciekawy wątek (np. jak ten) podeślij do mnie linka. Ja go przetłumaczę, i oczywiście wpiszę podziękowania dla użytkownika gRRuby za znalezienie takowego newsa.

Obojętnie jak:
e-mail: TheVinrael@gmail.com
PW
X-Fire: Vinrael