Hłe hłe, dziękuję
Więc powiem w ten sposób: przez relatywnie długi czas na moim HD2 używałem MCCM SE 3.4. Byłem z niego naprawdę zadowolony. Nie jest to może wybitnie nowy (aby nie powiedzieć, że jest to stary) produkt, nie ma wodotrysków z Sense z DHD/IS, po zainstalowaniu należy wywalić Swype, bo ma ciągłe FC (można zainstalować działającą wersję i nie ma problemów)... ale jest to stabilne, przetestowane Froyo na którym w zasadzie wszystko co sprawdzałem działało.
W powyższym romie ważnym jest, aby pozwolić by data.img wygenerował się sam przy pierwszym uruchomieniu - bez tego przy którymś uruchomieniu wszystko się posypie![]()
Czasami cierpi też na energetyczną otyłość i trzeba mu ustawić odpowiednią dietę bateryjną (tzn. jeśli zauważysz wielki apetyt na prąd - usuń statystyki baterii).
Poza powyższymi przypadłościami, żadnych innych problemów nie miałem okazji doświadczyć (pracowałem na tym romie non stop przez miesiąc - jak na Andka z SD to bardzo długi okres ciągłego włączenia, a w tym czasie tylko 2x restartowałem telefon).