Mam teraz czystego leona, nawet interfejs się zmienił w bootloaderze co widać na zdjęciach. Myślałem że już będzie dobrze ale kurde nadal z karty się zawiesza na loading, a z kompa nie chce się połączyć;/ tzn łączyć to łącz się. Wykrywa telefon, robię update i..w tedy dopiero nie wykrywa. Pomyślałem by wgrać samego roma bez radia i zobaczymy co będzie. Znalazłem samego roma na easteu 1.66 czyli pod mojego s/n, przynajmniej tak na str htc wyczytałem. Jak bym juz miał samego roma to radio bym dopasował do niego w jakiś magiczny sposób. Samego radia nie wgrywałem szczerze mówiąc, leciałem od razu z officialnym romem z radiem ze str producenta. Gwarancja? kurde przy przeprowadzce mi się zawieruszyła gdzieś i nie liczył bym na to by ją odszukać- o ile w ogóle jeszcze jest na gwarancji, za miesiąc niecały przedłużenie mam umowy więc możliwe że już jest po dacie Androida wgrać? mówisz że to by pomogło?

bootloader:
po uruchomieniu:

[admin]Poprawiłem grafiki [br]Grafika po uruchomieniu - ciągłe HTC na białym tle, wskazuje na brak systemu - dzieje się tak np. po task29.[/admin]