Mam pytanko czy mozna zresetowac jakos pogode albo usunac jakis plik konfiguracyjny z pogody bo na pulpicie nie wyswietla mi atualnej lokalizacji tylko Warszawe, na karcie pogody jest ok. Warszawy nie moge usunac, a nie chce robic HR.
Mam pytanko czy mozna zresetowac jakos pogode albo usunac jakis plik konfiguracyjny z pogody bo na pulpicie nie wyswietla mi atualnej lokalizacji tylko Warszawe, na karcie pogody jest ok. Warszawy nie moge usunac, a nie chce robic HR.
Weathercity Editor był w stanie zrobić backup i restore obecnej pogody. Backup zapisywał w pliku na karcie SD. Przypuszczam, że przy restore po prostu podmienia plik w pamięci na ten z karty SD... dzięki czemu po zrobieniu backupu wiesz jakiego pliku szukać :-)
OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
"Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".
Dzieki, pomoglo