Niedługo prawdopodobnie czeka mnie wycieczka do Stanów, i zastanawiam się czy by sobie nie sprawić One X wypuszczonego na tamten rynek - różni się tym, że zamiast czterordzeniowej Tegry III ma dwurdzeniowego Qualcomma S4 opartego na nowszej architekturze niż Tegra III. Ceny są podobne do One X na rynek europejski, jednak... Zobaczcie wyniki w benchmarku HTC One X ze Snapdragonem S4 Class lepszy od tego z Tegrą 3? ? Komórkomania.pl
Gdzie pokazują, że ten telefonik z dziś skromnymi dwoma rdzeniami ma większą moc niż praktycznie pięciordzeniowa (4+1) Tegra III czy układy Exynos Samsunga.
Don't worry, don't cry - get bike and fly!
Dartmoor Hornet 2012 16' coming soon!
Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.
Ehh Smogg
A przypadkiem w usa nie ma CDMA zamiast gsm?
Virtuous Inquisition
Rzeczywiście, nie pomyślałem o tym ;d
Ale raczej takiego problemu z tym nie ma, bo w Polsce jest możliwość obsługi CDMA, np. w Plusie korzysta z tego prawie 200,000 ludzi. Oprócz tego, Plus zadeklarował, że niedługo wprowadzi LTE, a właśnie wersja amerykańska obsługuje LTE. I tak jeszcze trochę czasu mam na zastanowienia... ;d
[EDIT]
Wersja HTC One X na rynek amerykański ma być wydana przez sieć AT&T, która obsługuje GSM, czyli normalne karty sim, żadnych nowych umów - wszystko po staremu. No i dodatkowo LTE![]()
Ostatnio edytowane przez Vinrael ; 01.04.12 o 20:47
Don't worry, don't cry - get bike and fly!
Dartmoor Hornet 2012 16' coming soon!
Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.
OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
"Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".
LOL :d
Tapnięte z Htc EVO 3D
Ja sie puóki co cieszę leonem, bo gangstar rio chodzi mi świetnie![]()
Tapnięte z Lwa![]()
Ostatnio edytowane przez kasier ; 02.04.12 o 09:50 Powód: Grammar Nazi
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
One X byłby ciekawy, gdyby nie...
1. Brak slotu na karty SD,
2. Wyświetlacz jest wykonany w tej samej technologii co w Sensation... a ja bym wolał AMOLEDa
3. Cena,
4. Miał więcej RAMu - przecież to Sense... Dość mam trochę restartowania się tej nakładki po zabawie w jakąś bardziej angażującą grę, a 1GB to standard od ponad pół roku - wkładanie takiej ilości pamięci to trochę za mało na utrzymywanie się na szczycie piramidy innowacyjności... Choć mógłbym przymknąć na to oko gdyby nie poprzednie 3 punkty![]()
OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
"Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".
Co do wyświetlacza to broń boże
W sensacji jest zwykły SLCD a w one x Super IPS LCD2. Podobno porównywalny jeśli nie lepszy od SAMOLED+.
Virtuous Inquisition