Porównanie telefonów : HTC Sensation / HTC One X :: mGSM.pl
Wklejam Twoje porównanie. Ewidentnie pisze, że do 32 GB Z resztą, więcej niż 32 GB to już SDXC, czyli inny system plików (exFAT), i mógłbyś nawet obsługiwać do 2 TB pamięci na karcie... Przykro mi, ale zdarzają się przypadki kontrolerów na płytach głównych komputerów, gdzie kontroler nie jest w stanie tego obsłużyć. Faktycznie mogą działać, ale nie jestem pewien, czy dość sprawnie...
I mam takie dziwne wrażenie, że w One X jest tak samo jak w WP7 - to nie jest wlutowana pamięć, tylko karta pamięci schowana pod plastikiem

2. Widziałem porównanie bodajże Sensation z SGSII. I wyraźnie na zdjęciach było, że wyświetlacz Sensacji jest wyraźniejsza - np. w oglądaniu stron obraz na Sensacji jest lepszy, chociaż ma troszkę gorszy kontrast.
I sorry, ale porównywanie wyświetlacza 5,7' a 4,3' jest troszkę... nietrafione

4. Karta graficzna ASUS Ares jest High-endem, do którego ktoś władował 4GB RAM... Rzeczywiście fajnie, tym bardziej biorąc pod uwagę, że ma na pokładzie też 2x GPU HD5870. Ale nie widzę sensu kupowania tej grafiki, skoro na dzisiaj i najbliższy rok - dwa lata w zupełności starczy mi mój EAH5830, z jednym GPU i 1 GB RAM. Nie popadajmy w skrajności, 700 koni mechanicznych w samochodzie może i jest fajne, jednak zupełnie bezsensowne w codziennym użytku...

W dodatku S4 jest dwu-rdzeniowy, nie cztero ;d