@Vinrael: Samsung do Notesu i SGS2 dawał w sumie nie najgorsze. A w porównaniu do tych od naszej ukochanej firmy, to po prostu niebo a ziemia. Co do złocenia styku i podłączania kina domowego czy czegokolwiek pod słuchawkę... nigdy tego nie próbowałem i przypuszczam, że przy moim wykorzystaniu telefonu prędko nie będę... bardziej chodzi o zasady

Nie wiem, czy którakolwiek inna firma, chcąca uchodzić za markę premium i starająca się nadać ten premium feel swoim produktom, konsekwentnie dorzucałaby takie dziadostwo, o których na forach ludzie piszą, że nie są warte poświęcania energii na wyjmowanie ich z folii (i tak też te moje cały czas są oryginalnie zapieczętowane... tak samo jak były te od Leona).

Przed chwilą obejrzałem sobie ciekawy review [ENG]: http://www.video.banzaj.pl/film/1197...ego-smartfona/

Szkoda, że ta tylna klapka to nie aluminium... poza tym, ktoś się orientuje, czy One X ma GG? Na filmie ten ekran pod światło wydawał się być delikatnie matowy... GG raczej takiego efektu by nie spowodowało... ale tutaj zdaję się na Wasze informacje :P