Vin, na 7 stronie tego review masz podany czas pracy na baterii... One X nie wytrzymuje 5 godzin przeglądania internetu po Wi-Fi... Szczerze mnie to zaniepokoiło, bo jak jestem na nudnym szkoleniu to czas pracy na baterii ma duże znaczenie... a szkolenia bywają dużo dłuższe niż te 5h

Poza tym, nie lubię wychodzić np. z pracy do domu z rozładowanym telefonem. Raz już mi się tak zdarzyło, że telefon już pada i... wtedy we mnie wjechał jakiś śpieszący się jegomość... wiesz, nie sposób przewidzieć przyszłość... ale na pewne ewentualności można się łatwo przygotować niedużym nakładem pracy - naładowany telefon się po prostu przydaje... 5h to trochę zbyt szybkie rozładowanie się słuchawki, która de facto nie robi nic nadzwyczajnego czy nadzwyczajnie obciążającego.

Cziken, Ten klawisz Menu na ekranie to kuriozum i pokazanie kilku klawiszy Galaxy Nexusa w krzywym zwierciadle. Jak tak można?

Nie wiem, kto miał taki pomysł, ale teraz w związku z One X (i o ile to faktycznie przypadłość całej serii, to również S i V) czekam na newsa o update softu który wprowadza przebindowanie głupiego klawisza na rzecz sensownego zastosowania i niezabierania przestrzeni roboczej na ekranie... Jestem w szoku, jak można wymyślić coś tak idiotycznego. W Galaxy Nexusie godziłeś się na to... tutaj niby masz klawisze... ale jednak musisz mieć pasek na jeden dodatkowy przycisk xD
Jakby nie mogło być tak jak teraz w HTC - klik: menu, długi klik: menedżer aplikacji... tadam! Już widzę jak po takim pomyśle musiała wyglądać rozmowa na Tajwanie:
- Nie! Zabierzmy użytkownikom przestrzeń ekranu, bo przeżyją szok, bo taki on duży... teraz będzie mniejszy!
- O! I łatwiej będzie zatrzymać grę/aplikację!
- Tak, i pokażemy Samsungowi że i my możemy mieć dotykowe klawisze!
- A co z tymi co mamy?
- Przestań, Huan Czing Czak, wymyślimy dla nich jakieś głupie zastosowanie, np. trójwymiarowa lista aplikacji.
- Świetny pomysł Czuan Hing Chak, i jeszcze z czasem zrobimy z tego 4D, będzie bardziej wykorzystywało 4 rdzenie Tegry.
- Tak, i nie będzie można tego zamknąć, bo tutaj nie pokażemy im Menu!
- /mroczny śmiech/ I wprowadzimy w tym ficzer ubijania Sense... tak, aby wystarczyło to otworzyć!
- I ta animacja będzie cały czas chodziła w tle zjadając baterię!
- A ta będzie niewymienna!
- I niech ekran przy przełączaniu aplikacji świeci się na 200%, a potem powiemy, że to przez customy!
- Świetny pomysł Ping Pong, zrzucimy wszystko na sabotażystów z projektu Galaxy Nexus 1.5
- A skąd ten numer Sushimitzu?
- Jak oglądałem Karate Kida, to z dwóch debilnych rzeczy zrobili coś bardzo fajnego - to my też damy przyciski, których jest za mało i pasek, który jest niewykorzystany...