To na to mogę już nawet teraz odpowiedzieć:
1. On nawet HD2 nie obsługiwał jedną ręką, bo było to dla niego zwyczajnie niewygodne. Do odbierania telefonu, czy przerzucania stron ebooka oczywiście się można wykorzystać tylko jedną rękę, ale pisanie na klawiaturze ekranowej samo z siebie jest dla niego mniej wygodne, więc z tego co zauważyłem, to zazwyczaj stara się to robić przy użyciu dwóch łapek. Proporcje Sensacji są pod tym kątem dużo bardziej wygodne do obsługi jednorącz.
2. Też tak myślałem i bardzo mnie zdziwiło oglądanie "na żywo", jak do zwykłych jeansów bez problemu wsadził Note'a w etui i nie było z zewnątrz widać wystającego billboardu z kieszeni, a ojciec z uśmiechem na twarzy stwierdził, że mu nie przeszkadza i pasuje do kieszeni (bo też myślał, że pod tym kątem mogą pojawić się pewne komplikacje)
3. Już zdążyłem trochę poczytać na temat ściągania brandu operatora z tego telefonu, dzisiaj wieczorem ojciec ma mnie odwiedzić z telefonem (nie wiem czemu, ale sam nie chciał się za to wziąć) i pobawię się w przekładanie wiedzy teoretycznej na praktyczną. Zapowiada się jednak na to, że zabawy będzie nieporównywalnie mniej, niż w przypadku debrandu HTC.