Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
    Junior Member

Błąd 1E FATAL HIT... POMOCY!

Witam serdecznie,

Przed wczoraj kupilem Htc HD2 nieznając jeszcze systemu i wszystkiego co i jak ponieważ miałem wcześniej iPhona prosze was o pomoc

A wiec mój HD2 chodzi chwile zaczynam się nim bawić dzwinić itd. i po chwili się wiesza w momencie resetu bądz wyjęcia baterii prz uruchamianiu systemu android wyskakuje komunikat 1E FATAL HIT i koniec wyjmuje baterie na 10 min i wlacza sie normalnie i w kolko to samo... Prosze was o pomoc co możę być przyczyną i jak jej zaradzić... z gory dziękuje

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    Samsung Galaxy Note
    Rom
    Stock ICS LPY i root :)

Odp: Błąd 1E FATAL HIT... POMOCY!

Byc moze brakuje jakiegos elementu do uruchomienia andka...
    Spróbuj zainstalowac innego androida
    np. http://hd2forum.pl/android-nand/hyperdroid-cm7-v3-0-0/

Jezeli jednak bład bedzie caly czas występował, spróbuj wgrac MAGLDR od nowa ;d
    Phone history
    : 3210->3310->3310i->Motka v50->SE t310->6020->6120c->6270->HD2->NOTE <3

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    1

Skoro w kółko spotyka Cię to samo, to ja bym poczytał to co już jest na forum i wgrał np. rom, który posiada Vinrael. Już wiele osób przechodziło tutaj flashowanie Androida i tak jakoś zazwyczaj wieńczył to sukces... a Tobie by się to chyba przydało

Swoją drogą to nawet ciekawe - kupić HD2 od razu z Androidem
    OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
    Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
    Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
    "Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".

Junior Member

Witam ponowie sprawa się końcu zakończyła. A więc dla wszystkich którzy mieli by taki problem w przyszłości nie będzie to dobra wiadomość po 2 tygodniach na serwisie i walką z nimi stwierdzono ze została uszkodzona płyta główna i została wymieniona a jako bonus dostałem totalnie zniszczoną tylną pokrywę masakra sprawa w toku.

Uprawnienia umieszczania postów