Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11
    Junior Member

instalacja the core player

Witam! mam wielka prosbe chcialbym zainstalowac the core player w hd2 ale kompletnie nie wiem jak to zrobic.jezeli jest to mozliwe to prosilbym o łopatologiczne wytłumaczenie zagadnienia poniewaz jestem całkowicie zielony w tej kwesti.Z góry dziekuje za pomoc i wyrozumiałość. ???

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    Iphone 5s

Odp: instalacja the core player

regulamin!

7. Forum posiada funkcję Szukaj. Osoby, które notorycznie z niej nie korzystają i powielają tematy, muszą się liczyć z możliwością zrobienia sobie odpoczynku od forum, który powinny przeznaczyć na naukę wyszukiwania.
    http://img827.imageshack.us/img827/2866/spiderew.gif

Słuchawka
    1

Podpowiem:
    Albo instalacja .cab z poziomu telefonu.
    Albo instalacja .exe z poziomu komputera przy telefonie podłączonym w trybie ActiveSync.

Innymi słowy: tak samo jak każdą inną aplikację na telefonie z WM :-)
    OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
    Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
    Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
    "Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".

Słuchawka
    Iphone 5s

Smogg Miłosierny :P nowy przydomek hehehehe
    Przewijało się to już na forum parokrotnie - podstawy.

Słuchawka
    1

hłe hłe hłe

Tak sobie myślę, że skoro tyle czasu to pytanie się nie pojawiło + nie mamy wydzielonego TutorialoFAQ-a to trochę miłosierdzia nie zaszkodzi

Ale lista dobrych uczynków na następne pół roku już jest wyczerpana

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
    Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
    "Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".

Junior Member

[quote author=maniek9611 link=topic=911.msg5602#msg5602 date=1305646677]
    regulamin!

7. Forum posiada funkcję Szukaj. Osoby, które notorycznie z niej nie korzystają i powielają tematy, muszą się liczyć z możliwością zrobienia sobie odpoczynku od forum, który powinny przeznaczyć na naukę wyszukiwania.
    [/quote]

Pierwszą rzeczą jaką zrobiłem było wyszukiwanie na forum,ale niestety nie znalazłem nic na ten temat.
    [hr]Dodano: [time]1305755535[/time][hr]
    [quote author=Smogg link=topic=911.msg5607#msg5607 date=1305656796]
    Podpowiem:
    Albo instalacja .cab z poziomu telefonu.
    Albo instalacja .exe z poziomu komputera przy telefonie podłączonym w trybie ActiveSync.

Innymi słowy: tak samo jak każdą inną aplikację na telefonie z WM :-)
    [/quote]

Jak napisałem na początku jestem całkowicie zielony w tym temacie/tak tak są jeszcze tacy ludzie/,dlatego prosiłbym/jeżeli to możliwe/,o wytłumaczenie metody instalacjii krok po kroku.Serdecznie dziękuję za wyrozumiałość i okazaną pomoc.

Słuchawka
    Iphone 5s

Tu nie ma co wyjaśniać, Smogg już napisał najważniejsze. Ja dodałbym od siebie, że jak już masz instalkę w postaci pliku "cab" od razu wrzucasz ją na telefon i odpalasz. Pyta Cię w czasie instalacji gdzie ma się zainstalowac (pamięć wewn. czy karta) i tyle. Z poziomu kompa plik ten wygląda jak spakowany, pod żadnym pozorem nie można go rozpakowywać!

tyle w temacie

Junior Member

[quote author=maniek9611 link=topic=911.msg5640#msg5640 date=1305779664]
    Tu nie ma co wyjaśniać, Smogg już napisał najważniejsze. Ja dodałbym od siebie, że jak już masz instalkę w postaci pliku "cab" od razu wrzucasz ją na telefon i odpalasz. Pyta Cię w czasie instalacji gdzie ma się zainstalowac (pamięć wewn. czy karta) i tyle. Z poziomu kompa plik ten wygląda jak spakowany, pod żadnym pozorem nie można go rozpakowywać!

tyle w temacie
    [/quote]

I to mi wyjaśniło mi prawie wszystko.Dziękuję za pomoc. Resztę zagadnienia wygrzebałem na FAQ-u.jeszcze raz dzięki za pomoc.

Słuchawka
    1

Ależ prosimy, prosimy

Maniek to czasami ma trochę takiego gestapowskiego skrzywienia

Ogólnie instalowanie plików na WM to łatwizna, tego typu pytania pojawiały się masę, masę razy i pewnie to w nim wyzwoliło takie pacyfikacyjne północnokoreańskie żądze 8)

Tak czy inaczej cieszymy się (bo Maniek na pewno też ) że mogliśmy pomóc ;]
    Temat w takim razie zamykam.

Słuchawka
    Iphone 5s

Ajmsory

Ale i tak wiem, z autopsji i wszędobylskiego przepowiadania przyszłości, że takie pytanie znów się nasunie :P choć instalacja niczym nie odbiega od instalowania aplikacji na np. Symbianie, Androidzie czy też programach na komputerze. Wszystko się odbywa w podobny sposób. Może to wywołuje moje gestapowskie zachowanie :P

Pozdro i cieszę się, że dałeś radę

Uprawnienia umieszczania postów